Tjänster

Vi har stor erfarenhet av ombyggnad inom bygg, renovering och design. Vi tar alla möjliga jobb, stora som små, arbetar med företag och privatpersoner.

Bygg

Kontakta oss för tre kostnadsfria designföreslag, anpassade efter dina önskemål och behov.

Husdesign

Vi hjälper dig med ditt inredningsprojekt - oavsett storlek, och med stor erfarenhet ser vi på ditt hem med vana ögon och tar fram ett komplett förslag. Vår specialitet ligger särskilt inom:
- Inbyggd belysning
- Platsbyggda möbler
- Gipsdekor
- Vattenskärning

Renovering, ombyggnad & tillbygge

Vi tar oss an bygg- och renoveringsprojekt i alla storlekar. Våra inredare och arkitekter hjälper dig med allt från planlösning, materialval,
färgsättning till ritningar för platsbyggda möbler, kök och badrum.

Kök & badrum

Vi hjälper dig med renovering av badrum och kök utifrån dina specifika önskemål, och ser till att skapa liv i din vision utan att kompromissa varken funktion eller kvalitet. Vi hjälper dig oavsett hur stort eller litet projektet är, och finns tillgängliga både för helhetslösningar eller att bara rusta upp vissa delar.

Design

Kontakta oss för två kostnadsfria designförslag, anpassade efter dina önskemål och behov.

Måleri

Behöver du hjälp med att måla om eller tapetsera i samband med en renovering? Kontakta oss för helhetslösningar med slipning, spackling, målning och tapetsering. Vi erbjuder även utomhusarbeten för fasad och liknande.

Parkettläggning

Vi är proffs på parkettläggning och specialiserar oss på att lägga praktiska och snygga parkettgolv, med en känsla för kvalitet och finish. Det stora utbudet av mönster och träslag ger dig stor valfrihet när du ska lägga nytt golv.

Trädgård & stensättning

Vi hjälper dig att forma din trädgård utefter dina önskemål. Allt från att bygga altan, sätta upp staket, till att lägga stenar, vackra plattor och kantstenar.

Snickeri

Vi skräddarsyr lösningar utefter dina önskemål. Med funktionell och vacker design kan vi hjälpa dig med platsbyggda möbler, dina behov för altanen, inomhusdekor och skåpbygge.

Övrigt

Elinstallation

VVS & rör

Dränering

Kontakta BUNCH för ett kostnadsfritt kundbesök, konsultation och offert!

Vi är mycket flexibla och beredda att jobba både under kvällar och helger. Vi är glada att erbjuda  bygg, renovering och design  i Stockholm, Västerås, Uppsala, Eskilstuna, Södertälje och omnejd.

Tveka inte att anlita oss oavsett om du är privat eller företag.
Nöjda kunder är vårt huvudmål!

Vi utför alltid kostnadsfria inspektioner, med noggrannhet, kvalitet, och bra priser som garanti.

Kontakta oss för mer information och professionell hjälp.
Ni kan med förtroende vända er till oss!

ÖPPETTIDER

Personlig kundservice - alla dagar.

Mån-Fre : 08:00 – 17:00

Lör: 10:00 – 15:00
Sön: Stängd